Bramborová kaše s feferonkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 9 g
- Sodík 420 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 925.7 mg
- Vláknina 11936 mg
- Vitamín A 11936 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě.
-
2
Uvařené brambory rozšťoucháme na kaši a vmícháme do nich umletou cibuli a jemně nakrájenou nebo umletou feferonku.
-
3
Nakonec přidáme rozpuštěné máslo, citronovou šťávu a sůl.