Bramborová nádivka do pirožků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 17 g
- Sodík 791 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 33.3 mg
- Draslík 328.6 mg
- Vláknina 4089.8 mg
- Vitamín A 4089.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené, ještě teplé brambory dobře rozmačkáme. Přidáme lžíci másla, nastrouhaný sýr, nastrouhaný tvaroh a na másle osmahnutou jemně nakrájenou cibuli. Osolíme a opepříme.