Těstoviny - základní předpis
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
- Sacharidy 80 g
- Tuky 8 g
- Sodík 48 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 307.8 mg
- Draslík 55.2 mg
- Vláknina 5100 mg
- Vitamín A 5100 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z mouky, vajec, žloutků a vody zaděláme vláčné těsto - nesolíme. Rozdělíme je na 3 stejné díly a pod utěrkou necháme odpočinout.
-
2
Z každého dílu těsta vyválíme asi 2mm silnou placku, kterou necháme na utěrce po obou stranách oschnout.