Vepřové ledvinky na šalvěji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 13 g
- Sodík 465 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 958.8 mg
- Draslík 699.7 mg
- Vláknina 369.5 mg
- Vitamín A 369.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dobře očištěné a omyté ledvinky osušíme, nakrájíme na plátky a obalíme v mouce.
-
2
Na rozehřátý olej přidáme utřený česnek, šalvěj a ledvinky. Zprudka je osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
-
3
Můžeme také přidat kečup a sterilovanou zeleninu.