Vepřová panenka s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 259 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 12 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 73.3 mg
- Draslík 858 mg
- Vláknina 4271.3 mg
- Vitamín A 4271.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.
-
2
Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme lžící mouky, přidáme kečup, omyté, nasekané fazolky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou fazolky měkké.
-
3
Před podáváním maso prohřejeme v omáčce. Každou porci můžeme posypat nastrouhaným křenem.