Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 532 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 51 g
- Sodík 522 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 313.4 mg
- Vláknina 4165 mg
- Vitamín A 4165 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.7 mg
- Vitamín E 7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ztracená vejce připravíme obvyklým způsobem.
-
2
Fazolové lusky necháme okapat, poté je položíme na talířek, na ně položíme ztracená vejce a přelijeme majonézou či tatarskou omáčkou.
-
3
Ozdobíme ředkvičkami a srdíčkem salátu.