Krevety na rajčatech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 400 g Krevety tygří - loupané
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Anýz mletý
  • 2 kávová lžička Hořčičné semínko
  • 3 ks Feferony
  • 6 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 205 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 279 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 106.8 mg
  • Draslík 355.6 mg
  • Vláknina 7701.5 mg
  • Vitamín A 7701.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechno koření upražíme na oleji. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, jemně nakrájenou cibuli a feferonky, utřený česnek a nastrouhaný kokos.

  • 2

    Vložíme očištěné krevety, osolíme a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu