Krevety na rajčatech
Suroviny
- 400 g Rajčata
- 400 g Krevety tygří - loupané
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Pepř černý mletý
- 1 kávová lžička Kmín drcený
- 0.5 kávová lžička Anýz mletý
- 2 kávová lžička Hořčičné semínko
- 3 ks Feferony
- 6 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
- 2 polévková lžíce Olej stolní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 12 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 106.8 mg
- Draslík 355.6 mg
- Vláknina 7701.5 mg
- Vitamín A 7701.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechno koření upražíme na oleji. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, jemně nakrájenou cibuli a feferonky, utřený česnek a nastrouhaný kokos.
-
2
Vložíme očištěné krevety, osolíme a dusíme doměkka.
-
3
Podáváme s rýží.