Podžárka z vepřového masa s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 502 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 33 g
- Sodík 710 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 113.8 mg
- Draslík 1279.8 mg
- Vláknina 4956.5 mg
- Vitamín A 4956.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a tuku zbavené maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a zprudka opečeme na sádle.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli, necháme vysmahnout a zaprášíme moukou. Přidáme oloupaná, na hranolky nakrájená jablka, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.