Vejce natvrdo s křenovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 557 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 53 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 503.2 mg
- Draslík 163.6 mg
- Vláknina 1456 mg
- Vitamín A 1456 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a okapané listy hlávkového salátu rozložíme na plochou mísu. Na salát urovnáme půlky vajec uvařených natvrdo oblou stranou nahoru a polijeme obyčejnou nebo francouzskou majonézou smíchanou s nastrouhaným křenem.
-
2
Okraj mísy a mezi půlky vajec nasypeme úzké hoblovačky ze šunky.
-
3