Okurková omáčka s ledvinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 12 g
- Sodík 592 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 534.7 mg
- Draslík 370.7 mg
- Vláknina 2434.8 mg
- Vitamín A 2434.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 56.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osmahneme si na oleji oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme mouku a vytvoříme jíšku.
-
2
Rozmícháme ji s vodou a povaříme.
-
3
Vložíme nakrájenou okurku, smetanu a dochutíme.
-
4
V druhém kastrolu povaříme 15 minut v troše vody ledvinky.
-
5
Poté je scedíme a přidáme do omáčky.
-
6
2 minuty společně povaříme a podáváme.