Omáčka Robert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 7 g
- Sodík 260 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 74.5 mg
- Vláknina 996.5 mg
- Vitamín A 996.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z másla, jemně nasekané cibule a mouky připravíme hnědou jíšku. Zalijeme ji vývarem a vínem, osolíme, opepříme, necháme na mírném ohni probublávat asi 20 minut.
-
2
Před podáváním přidáme do omáčky hořčici a rajčatový protlak.