Rybí salát se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sardinky v oleji
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 182 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 1086 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 40 mg
  • Draslík 127.7 mg
  • Vláknina 2929.8 mg
  • Vitamín A 2929.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji.

  • 2

    Přidáme trochu protlaku, omytou, na nudličky nakrájenou papriku a dusíme doměkka. Necháme vychladnout, opepříme a osolíme. Dále přidáme na nudličky nakrájenou okurku a na kousky nakrájené sardinky. Nakonec přimícháme olej z konzervy.

  • 3

    Vychlazený salát podáváme s opečenými bagetkami.

Komentáře k receptu