Rybí salát se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 182 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 11 g
- Sodík 1086 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 40 mg
- Draslík 127.7 mg
- Vláknina 2929.8 mg
- Vitamín A 2929.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji.
-
2
Přidáme trochu protlaku, omytou, na nudličky nakrájenou papriku a dusíme doměkka. Necháme vychladnout, opepříme a osolíme. Dále přidáme na nudličky nakrájenou okurku a na kousky nakrájené sardinky. Nakonec přimícháme olej z konzervy.
-
3
Vychlazený salát podáváme s opečenými bagetkami.