Treska se slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 496 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 27 g
- Sodík 712 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 140.1 mg
- Draslík 120 mg
- Vláknina 822.8 mg
- Vitamín A 822.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filé obalíme v mouce, smíchané se solí a pepřem.
-
2
Připravené porce filé naskládáme do vymazaného pekáče, polijeme trochou mléka a posypeme strouhankou. Kolem okrajů pekáče vyrovnáme plátky anglické slaniny. Filé poklademe vločkami másla a dáme péct do vyhřáté trouby na 25 minut.
-
3
Podáváme se zeleným hráškem.