Treska se slaninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Anglická slanina
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 60 g Strouhanka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Filé z aljašské tresky
  • 0.5 šálek Mléko polotučné
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 496 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 712 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 140.1 mg
  • Draslík 120 mg
  • Vláknina 822.8 mg
  • Vitamín A 822.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté filé obalíme v mouce, smíchané se solí a pepřem.

  • 2

    Připravené porce filé naskládáme do vymazaného pekáče, polijeme trochou mléka a posypeme strouhankou. Kolem okrajů pekáče vyrovnáme plátky anglické slaniny. Filé poklademe vločkami másla a dáme péct do vyhřáté trouby na 25 minut.

  • 3

    Podáváme se zeleným hráškem.

Komentáře k receptu