Špikovaný kapr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 610 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 39 g
- Sodík 390 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 216 mg
- Draslík 922.2 mg
- Vláknina 1359.9 mg
- Vitamín A 1359.9 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 74.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného kapra naporcujeme a každou porci protáhneme slaninou.
-
2
Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a pečeme na ní porce ryby. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a špetku papriky.
-
3
Měkké porce kapra vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou připravenou z másla a mouky a vše zalijeme smetanou. Dobře rozšleháme, přisolíme a povaříme.