Pstruh v žampionech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 37 g
- Sodík 191 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 175 mg
- Draslík 1102.2 mg
- Vláknina 1289.8 mg
- Vitamín A 1289.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na másle po obou stranách doměkka.
-
2
Dobře očištěné pstruhy vložíme na žampiony a dusíme společně 15 minut.
-
3
Hotové pstruhy podáváme na vrstvě žampionů s vařenými bramborami nebo s hranolky a zeleninovým salátem.