Špízy s bůčkem v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 807 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 72 g
- Sodík 105 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 73.8 mg
- Draslík 672.7 mg
- Vláknina 7689.8 mg
- Vitamín A 7689.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý bůček nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a necháme asi 3 hodiny proležet.
-
2
Cibuli nakrájíme na čtvrtky, houby a brambory na menší kousky. Vše osolíme a opepříme.
-
3
Plátky bůčku napícháme střídavě s kolečky klobásy, s cibulí, s bramborami a houbami na 4 jehly (nebo špejle), položíme na olejem potřený alobal a dobře zabalíme. Pečeme asi 40 minut.
-
4
Podáváme v alobalu.