Fazolová čorba
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 126 g
- Sodík 88 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 815.6 mg
- Vláknina 14412.9 mg
- Vitamín A 14412.9 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 57.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole přes noc namočené povaříme, slijeme vodu a přilijeme další horkou vodu. Přidáme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek a vaříme doměkka.
-
2
Zeleninu a cibuli s bramborami nakrájíme na kousky a dusíme na oleji. K uvařeným fazolím přidáme dušenou zeleninu, přilijeme odvar z uzeného masa a povaříme.
-
3
Nakonec přidáme papriku a nakrájené uzené maso.
-
4
Podáváme s chlebem.