Jablkový dech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 8 g
- Sodík 18 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0.3 mg
- Draslík 124.1 mg
- Vláknina 3874.2 mg
- Vitamín A 3874.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žervé rozmícháme s mlékem na jemný krém.
-
2
Přidáme citronovou kůru, cukr a oloupaná jablka nastrouhaná najemno. Necháme dobře vychladit.
-
3
Před podáváním vmícháme do krému pevný sníh ušlehaný z bílků.