Dušené hovězí maso - holandské
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 686 kcal
- Sacharidy 107 g
- Tuky 21 g
- Sodík 1025 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 107 g
- Cholesterol 75.2 mg
- Draslík 2196.5 mg
- Vláknina 85686.8 mg
- Vitamín A 85686.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.6 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 49.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
-
2
Maso dáme na zpěněnou cibulku a opečeme. Přidáme koření, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Z hotové šťávy vyjmeme celé koření.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.