Salát z třešní a višní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 13 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 294.9 mg
- Vláknina 5725 mg
- Vitamín A 5725 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1265.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Třešně a višně omyje a vypeckujeme.
-
2
Připravené ovoce dáme do skleněné mísy, pokapeme rumem a posypeme mletými ořechy. Nakonec přilijeme smetanu rozmíchanou s cukrem a vše zamícháme.
-
3
Salát podáváme vychlazený.