Štika na bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 11 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 37.6 mg
- Vláknina 44.5 mg
- Vitamín A 44.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené porce štiky pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
-
2
Porce osušíme, osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opékáme na rozehřátém másle.
-
3
Před koncem pečení podlijeme štiku vínem a dodusíme.
-
4
Hotové porce přeložíme na talíře, šťávu odvaříme za stálého míchání a nalijeme na porce štiky.