Pstruh po mlynářsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 30 g
- Sodík 298 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 140 mg
- Draslík 736.3 mg
- Vláknina 202 mg
- Vitamín A 202 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a poprášíme moukou. Opékáme je na rozehřátém másle po obou stranách.
-
2
Opečené pstruhy vyjmeme, do másla přidáme citronovou šťávu, jemně nasekanou petrželku a za stálého míchání dobře prohřejeme.
-
3
Vzniklou šťávou přelijeme pstruhy na talířích.