Vejce ve skle s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 359 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 30 g
- Sodík 447 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 754 mg
- Draslík 234.4 mg
- Vláknina 16 mg
- Vitamín A 16 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce vložíme do vařící vody a vaříme 5 minut. Vyjmeme je, přelijeme studenou vodou a oloupeme.
-
2
Vejce dáme do čtyř skleněných misek, osolíme je, omastíme rozehřátým máslem a hustě posypeme nastrouhaným křenem.
-
3
Podáváme s chlebem.