Ovocný salát se švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 4 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 270.3 mg
- Vláknina 7380 mg
- Vitamín A 7380 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné jablko a hrušku nakrájíme na kostičky, omyté, vypeckované švestky nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Připravené ovoce rozložíme ve vrstvách do misek a posypeme jemně nasekanými ořechy, spařenými rozinkami a moučkovým cukrem.
-
3
Nakonec salát pokapeme rumem a necháme chvíli proležet.