Mandlový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 14 g
- Sodík 103 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 293.1 mg
- Vláknina 3700 mg
- Vitamín A 3700 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z bílků ušleháme pevný sníh. Přidáme moučkový a vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Nakonec zlehka přimícháme umleté mandle.
-
2
Hmotu vložíme do vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy, uzavřeme a uvaříme ve vařící vodě.
-
3
Uvařený pudink opatrně vyklopíme a podáváme.