Jablka se žervé a ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 15 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 178 mg
- Vláknina 6090 mg
- Vitamín A 6090 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka omyjeme, oloupeme a kulatým vypichovačem odstraníme jádřince.
-
2
Připravená jablka nakrájíme příčně na kolečka silná 8mm. Potřeme je rozmíchaným žervé a posypeme nasekanými ořechy a cukrem.