Fazolky dušené s kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 4 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 264.7 mg
- Vláknina 6789.8 mg
- Vitamín A 6789.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a očištěné fazolky nakrájíme na proužky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Ocedíme a necháme okapat.
-
2
V pánvi rozehřejeme olej, přidáme fazolky, sůl, pepř a kečup. Za stálého míchání je chvíli podusíme.