Fazolky dušené s kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 78 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 201 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 264.7 mg
  • Vláknina 6789.8 mg
  • Vitamín A 6789.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a očištěné fazolky nakrájíme na proužky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Ocedíme a necháme okapat.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme olej, přidáme fazolky, sůl, pepř a kečup. Za stálého míchání je chvíli podusíme.

Komentáře k receptu