Zeleninový olej

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 ks Nové koření celé
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 hrnek Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3627 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 402 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1248.1 mg
  • Vláknina 22659.2 mg
  • Vitamín A 22659.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 281.7 mg
  • Vitamín E 38.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Olej krátce zahřejeme a přidáme do něj na plátky nakrájenou petržel, celer, citronovou kůru, nové koření, snítku petrželky a lístky bazalky.

  • 2

    Olej necháme několik dní rozležet v chladu.

Komentáře k receptu