Rynglová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Ryngle
  • 1 kávová lžička Koriandr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 405 kcal
  • Sacharidy 75 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 340 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 75 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 164.7 mg
  • Vláknina 235.8 mg
  • Vitamín A 235.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ryngle vložíme do horké vody a krátce povaříme. Ryngle opatrně vyjmeme z vody a vypeckujeme. Vychladlé je prolisujeme přes síto nebo nakrájíme na malé kousky. Přidáme česnek utřený se solí, pepř a bylinky. Necháme přejít varem.

  • 2

    Omáčku podáváme teplou nebo vychlazenou.

Komentáře k receptu