Lančmít se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 ks Luncheon Meat
  • 1 ks Pórek
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Paprika červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 750 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 159 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 359 mg
  • Draslík 317.2 mg
  • Vláknina 4704 mg
  • Vitamín A 4704 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 57.1 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lančmít nakrájíme na čtyři plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.

  • 2

    Plátky rozložíme do vymazané zapékací mísy, poklademe na nudličky nakrájenými paprikami a na kolečka nakrájeným pórkem. Posypeme nasekanou petrželkou a nastrouhaným sýrem. Vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci.

  • 3

    Zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.

Komentáře k receptu