Vepřové kotlety na kmínu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Olej stolní
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2453 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 261 g
  • Sodík 332 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 212.1 mg
  • Draslík 603.9 mg
  • Vláknina 178.5 mg
  • Vitamín A 178.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety nařízneme na okrajích, lehce naklepeme, potřeme solí a česnekem a pomoučíme jednu stranu.

  • 2

    Maso vložíme do rozpáleného oleje pomoučenou stranou, opečeme, obrátíme, posypeme kmínem a zvolna dopečeme.

  • 3

    Část tuku slijeme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a necháme přejít varem.

Komentáře k receptu