Lín v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 22 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 22.2 mg
- Vláknina 199.8 mg
- Vitamín A 199.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme šupin, ploutví, vykucháme, omyjeme a osolíme.
-
2
Připravíme marinádu z citronové šťávy smíchané s pepřem, nasekanou petrželkou a koprem. Marinádu nalijeme na ryby.
-
3
Alobal potřeme na lesklé straně máslem, líny položíme na pomaštěnou stranu a dobře zabalíme. Pečeme v troubě při vysoké teplotě asi 25 minut.