Filé s rajčaty a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 9 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 225.4 mg
- Vláknina 3308 mg
- Vitamín A 3308 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách je opečeme na másle.
-
2
Na opečené filé navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem a posypeme nasekanou petrželkou. Pečeme (nebo dusíme) asi 15 minut.
-
3
Podáváme s opečenými bramborami nebo s hranolky. Zdobíme listy hlávkového salátu.