Salát z červeného zelí a červené řepy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 3 g
- Sodík 125 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 214.8 mg
- Vláknina 3820 mg
- Vitamín A 3820 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájené zelí krátce spaříme v okyselené vodě a necháme v ní vychladnout.
-
2
Potom přidáme k zelí cukr, jemně nakrájenou cibuli, nastrouhanou řepu a přilijeme olej. Osolíme a okyselíme podle potřeby.
-
3
Salát podáváme dobře vychlazený.