Holoubata smažená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Holoubata
  • 34.37 ml Olej stolní
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 hrnek Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 hrnek Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 487 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 294 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 201.1 mg
  • Draslík 408.5 mg
  • Vláknina 3270 mg
  • Vitamín A 3270 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a osušíme holoubata, rozdělíme na poloviny, osolíme a opepříme.

  • 2

    Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

  • 3

    Dozlatova osmažíme v rozehřátém oleji.

  • 4

    Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu