Salát z kapra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4016 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 409 g
- Sodík 11072 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 57 g
- Cholesterol 135.6 mg
- Draslík 1812 mg
- Vláknina 33900 mg
- Vitamín A 33900 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.9 mg
- Vitamín E 60.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykoštěné maso z kapra osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Necháme vychladnout, nakrájíme, smícháme s pokrájenou vařenou
-
2
zeleninovou směsí, vařenými bramborami, hráškem majonézou, octem, solí, cukrem a dáme vychladit.