Zelňačka s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 25 g
- Sodík 1266 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 82.1 mg
- Draslík 299.6 mg
- Vláknina 6487 mg
- Vitamín A 6487 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozehřátém tuku osmahneme nakrájenou cibuli.
-
2
Zalijeme vodou, přidáme uzené maso a hřebíček a doměkka vaříme.
-
3
Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky.
-
4
Maso z polévky vyndáme, vložíme do ní zeleninu a doměkka uvaříme.
-
5
Maso nakrájíme na nudličky a dáme zpět do polévky.
-
6
Přidáme zázvor a pepř a osolíme.