Grilované medové ovoce s vanilkovým jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 2 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 4.3 mg
- Draslík 443.9 mg
- Vláknina 7082.3 mg
- Vitamín A 7082.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozpálíme gril.
-
2
Smícháme v míse 2 lžíce medu s jablečnou šťávou a mletou skořicí. Oloupeme mango a odkrojíme dužinu od pecky.
-
3
Obalíme grilovanou mřížku alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, ananasu, jablek a hrušek.
-
4
Potřeme polovinou směsi medu a skořice.
-
5
10 minut grilujeme, dokud ovoce nezměkne a jednou obrátíme. Vyndáme ovoce a udržujeme teplé. Stejně připravíme i zbylé ovoce.
-
6
Do mísy dáme řecký a netučný jogurt s vanilkovou esencí a zbytkem medu a promícháme.
-
7
Podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.