Malinová jogurtová zmrzlina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 3 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 5.6 mg
- Draslík 334.8 mg
- Vláknina 11375.2 mg
- Vitamín A 11375.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mixéru dáme maliny a rozmixujeme na hladkou kaši. Propasírujeme přes síto do misky, abychom zachytili zrníčka. Přidáme cukr a promícháme.
-
2
Přidáme malinový a řecký jogurt a promícháme.
-
3
Vložíme do mrazuvzdorné misky, zakryjeme a na 2 hodiny dáme do mrazáku.
-
4
Necháme vychladit velkou mísu.
-
5
Malinovou kaši dáme do vychlazené mísy a rozmačkáme vidličkou, abychom rozbili ledové krystaly a kaše byla hladká.
-
6
Zakryjeme víčkem, vložíme do mrazáku a 4 hodiny necháme tuhnout.
-
7
30 minut před podáváním přemístíme zmrzlinu do lednice, aby povolila.
-
8
Podáváme v kopečcích, ozdobenou mátou a malinami.