Uzenina s dušenými fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Salám jemný
  • 80 g Slanina vepřová
  • 400 g Fazole bílé
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 747 kcal
  • Sacharidy 72 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 1175 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 72 g
  • Cholesterol 93.6 mg
  • Draslík 2073.5 mg
  • Vláknina 32329 mg
  • Vitamín A 32329 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole zalijeme vodou a necháme do druhého dne nabobtnat. Potom je spolu s kořením a nasekaným česnekem uvaříme doměkka.

  • 2

    Po okapání do fazolí vmícháme na slanině osmaženou cibuli a kousky salámu, přisolíme a vše krátce podusíme.

Komentáře k receptu