Drůbeží salát se sýrem a jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 250 g Drůbeží maso vařené
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 3 ks Jablka
  • 1 ks Jogurt bílý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 345 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 257 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 78.2 mg
  • Draslík 319.6 mg
  • Vláknina 5706 mg
  • Vitamín A 5706 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené nebo pečené drůbeží maso a jablka pokrájíme na nudličky. Osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zalijeme jogurtem,

  • 2

    smíchaným s olejem.

  • 3

    Lehce promícháme a necháme chvíli rozležet.

  • 4

    Salát podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu