Drůbeží salát se sýrem a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 17 g
- Sodík 257 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 78.2 mg
- Draslík 319.6 mg
- Vláknina 5706 mg
- Vitamín A 5706 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené nebo pečené drůbeží maso a jablka pokrájíme na nudličky. Osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zalijeme jogurtem,
-
2
smíchaným s olejem.
-
3
Lehce promícháme a necháme chvíli rozležet.
-
4
Salát podáváme s pečivem.