Fazole s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1026 kcal
- Sacharidy 78 g
- Tuky 56 g
- Sodík 385 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 78 g
- Cholesterol 93 mg
- Draslík 2284 mg
- Vláknina 38850 mg
- Vitamín A 38850 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na noc do vody, druhý den vodu doplníme, osolíme a fazole spolu s uzeným masem vaříme pod pokličkou doměkka.
-
2
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na menší kousky. Fazole omastíme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibulí.