Ravioli plněné hovězím masem se smetanovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1444 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 191.4 mg
- Draslík 226.9 mg
- Vláknina 3071 mg
- Vitamín A 3071 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 58.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V osolené vodě uvaříme ravioli.
-
2
V pánvi se silným dnem ohřejeme polovinu smetany a máslo.
-
3
Minutu zahříváme, dokud se máslo nerozpustí.
-
4
Slijeme ravioli a přidáme do rozpuštěného másla s mlékem a povaříme 30 vteřin, přimícháme zbylou smetanu, více pepře, muškátový oříšek a parmazán.
-
5
Krátce prohřejeme, aby se ravioli obalily v omáčce.
-
6
Zbylý parmazán dáme do misky a podáváme s těstovinami.