Ravioli plněné hovězím masem se smetanovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 55 g Sýr Parmezán
  • 600 g Těstoviny Ravioli -masové
  • 200 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 465 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 1444 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 191.4 mg
  • Draslík 226.9 mg
  • Vláknina 3071 mg
  • Vitamín A 3071 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 58.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme ravioli.

  • 2

    V pánvi se silným dnem ohřejeme polovinu smetany a máslo.

  • 3

    Minutu zahříváme, dokud se máslo nerozpustí.

  • 4

    Slijeme ravioli a přidáme do rozpuštěného másla s mlékem a povaříme 30 vteřin, přimícháme zbylou smetanu, více pepře, muškátový oříšek a parmazán.

  • 5

    Krátce prohřejeme, aby se ravioli obalily v omáčce.

  • 6

    Zbylý parmazán dáme do misky a podáváme s těstovinami.

Komentáře k receptu