Okurka plněná vlašským salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 431 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 29 g
- Sodík 470 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 325 mg
- Draslík 633.1 mg
- Vláknina 8830 mg
- Vitamín A 8830 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou a osušenou okurku částečně oloupeme vroubkovaným nožem. Nakrájíme ji na silnější plátky, střed vyhloubíme lžičkou a naplníme vlašským salátem.
-
2
Povrch ozdobíme salámovými kornoutky a kolečky rajčat.