Dušené kuře se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 100 g Hrášek
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Kuře
  • 1 ks Květák
  • 3 ks Kedlubna
  • 5 ks Karotka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1256 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 86 g
  • Sodík 713 mg
  • Bílkoviny 87 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 348.8 mg
  • Draslík 2168 mg
  • Vláknina 22449.8 mg
  • Vitamín A 22449.8 mg
  • Vitamín B6 2.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 171.5 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kuře rozdělíme na čtyři porce, osolíme a opečeme na části másla. Zalijeme vodou a dusíme.

  • 2

    Ke konci dušení přidáme nadrobno nakrájenou a podušenou zeleninu. Na zeleninu dáme zbylé máslo, osolíme, opepříme, mírně osladíme a posypeme nasekanou petrželkou.

  • 3

    Podáváme s bramborami.

Komentáře k receptu