Dušené kuře se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1256 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 86 g
- Sodík 713 mg
- Bílkoviny 87 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 348.8 mg
- Draslík 2168 mg
- Vláknina 22449.8 mg
- Vitamín A 22449.8 mg
- Vitamín B6 2.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 171.5 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kuře rozdělíme na čtyři porce, osolíme a opečeme na části másla. Zalijeme vodou a dusíme.
-
2
Ke konci dušení přidáme nadrobno nakrájenou a podušenou zeleninu. Na zeleninu dáme zbylé máslo, osolíme, opepříme, mírně osladíme a posypeme nasekanou petrželkou.
-
3
Podáváme s bramborami.