Pikantní hovězí maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 50 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • 2 ks Hřebíček
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 233 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 228 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 81 mg
  • Draslík 103.1 mg
  • Vláknina 3570 mg
  • Vitamín A 3570 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky masa nařízneme na okrajích a naklepeme. Maso osolíme, opepříme a opečeme na slanině.

  • 2

    Přidáme nakrájenou cibuli, podle potřeby podléváme a dusíme, až cibule zesklovatí. Potom přidáme hořčici, koření a citronovou šťávu. Dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu