Dušené rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 10 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 88.7 mg
- Draslík 330 mg
- Vláknina 7824.8 mg
- Vitamín A 7824.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a vložíme je do máslem vymazané ohnivzdorné mísy.
-
2
Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme sekanou petrželku a oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata. Krátce podusíme a přidáme k rybě. Osolíme, opepříme a poklademe plátky citronu.
-
3
Dusíme pod poklicí v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.