Rybí filé dušené v zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 392 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 23 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 125.1 mg
- Draslík 247.3 mg
- Vláknina 2297.4 mg
- Vitamín A 2297.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Vše osmažíme na rozehřátém másle.
-
2
Porce osušeného filé rychle opečeme na rozehřátém oleji, vložíme do připravené zeleniny, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme.
-
3
Asi po 10 minutách přidáme mletou papriku, přilijeme smetanu a necháme přejít var.
-
4
Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.