Filé z tresky v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 318 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 104 mg
  • Draslík 93.2 mg
  • Vláknina 3503.5 mg
  • Vitamín A 3503.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájené filé potřeme ze všech stran směsí z másla, nasekané cibule a petrželky, citronové šťávy, hořčice a soli.

  • 2

    Připravené filé pečlivě zabalíme do alobalu a okraje zahrneme nahoru. Pečeme asi 30 minut.

Komentáře k receptu