Filé z tresky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 18 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 104 mg
- Draslík 93.2 mg
- Vláknina 3503.5 mg
- Vitamín A 3503.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájené filé potřeme ze všech stran směsí z másla, nasekané cibule a petrželky, citronové šťávy, hořčice a soli.
-
2
Připravené filé pečlivě zabalíme do alobalu a okraje zahrneme nahoru. Pečeme asi 30 minut.