Rybí filé s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 16 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 17.7 mg
- Draslík 293.7 mg
- Vláknina 5474.8 mg
- Vitamín A 5474.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé osolíme, opepříme a vložíme na rozehřáté máslo do zapékací mísy.
-
2
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a spolu s plátky česneku a čtvrtkami oloupaných rajčat ji osmažíme na oleji. Směs rozdělíme na jednotlivé porce ryby, osolíme a dusíme 20 minut.
-
3
Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a obložíme dílky citronu.